MARGA

Sóc dissenyadora tèxtil i estic especialitzada en disfresses i complements de fantasia. Tota la vida envoltada de disfresses m'han portat fins a on sóc ara.

dilluns, 5 de desembre del 2016

DISFRESSA D'ÀNGEL / Disfraz de ángel

Disfressa d'àngel infantil i adult

Disfraz de ángel infantil i adulto

 Es compon de túnica de ras blanc amb rivet durat als punys, baixos i coll. Obertura a l'esquena lligada amb llaçada al coll. Apte per a rentadora i planxa a baixa temperatura. Disponibles en talles 1, 2, 4, 6, 8, 10 i talla Gran.
Les ales es venen per separat. Són ideals per a nens, ja que són còmodes i el teixit és de peluix blanc, no pesen i si es doblen tornen a la seva forma original. Aptes per a la rentadora. Mida petita, mitjana i gran.

 Se compone de túnica de raso blanco con ribete durado a los puños, bajos y cuello. Apertura a las espaldas ligada con llaçada al cuello. Apto para lavadora y plancha a baja temperatura. Disponibles en tallas 1, 2, 4, 6, 8, 10 y talla Grande.
Las alas se venden por separado. Son ideales para niños, puesto que son cómodas y el tejido es de peluche blanco, no pesan y si se doblan vuelven a su forma original. Aptos para la lavadora. Medida pequeña, mediana y grande.




 
 Les túniques tenen una petita obertura a l'esquena per poder treure les ales sense que es vegi la goma, ja que van posades en forma de motxilla.
Las túnicas tienen una pequeña apertura a las espaldas para poder sacar las alas sin que se vea la goma, puesto que van puestas en forma de mochila.
PREUS:
Túnica àngel t.0 6,20€
túnica àngel t.1  7,00€
túnica àngel t.2  7,60€
túnica àngel t.4  8,50€
túnica àngel t.6  9,30€
túnica àngelt.8  10,20€
túnica àngel t.10  11,00€
túnica adult t.P 15,00€
túnica adult t.M 15,50€
túnica adult t.G 16,40  

Ales petites 7,50
Ales mitjanes 10,70
Ales grans 13,50



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada