MARGA

Sóc dissenyadora tèxtil i estic especialitzada en disfresses i complements de fantasia. Tota la vida envoltada de disfresses m'han portat fins a on sóc ara.

dimarts, 11 d’octubre de 2016

TOCATS ARTESANALS AMB DISSENYS PERSONALITZATS

Introducció als dissenys personalitzats

Festes, espectacles, casaments... el "tocado" que busques ara al teu abast. Digues com el vols, quin material, quins colors i en menys d'una setmana el tindràs a casa teva. També pots escollir d'entre els dissenys presentats a la web. Tots els models venen amb dos clips per poder-los subjectar millor al cabell, però si necessites que el tu model vingui subjectat d'una forma diferent, pots escollir entre diferents estils de subjecció.
Els "tocados" MRG són confeccionats amb els millors materials de vellut, guipur, ras, plomes naturals, pedreria d'estràs...

Introducción a los diseños personalizados

Fiestas, espectáculos, bodas... el "tocado" que buscas ahora en tu alcance. Di como el vuelos, qué material, qué colores y en menos de una semana lo tendrás en casa tuya. También puedes escoger de entre los diseños presentados en la web. Todos los modelos venden con dos clips para poderlos sujetar mejor al cabello, pero si necesitas que el tú modelo venga sujetado de una forma diferente, puedes escoger entre diferentes estilos de sujeción.


Los "tocados" MRG son confeccionados con los mejores materiales de terciopelo, guipur, raído, plumas naturales, pedrería de estràs...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada