MARGA

Sóc dissenyadora tèxtil i estic especialitzada en disfresses i complements de fantasia. Tota la vida envoltada de disfresses m'han portat fins a on sóc ara.

divendres, 14 d’octubre de 2016

BARRETS I TOCATS ANYS 20 II

 Tocats a manera de diadema

La dona als anys 20 lluïa una imatge de cara pàlida, que es completava amb els accessoris, en aquest moment molt recarregats, i amb els collarets de perles com a complement perfecte... i complements per al cabell i el cap: casquets, bandes, turbants, tocats a manera de diadema, eren imprescindibles en aquesta època i sempre amb molta lluentor i molts lluentons.
  Tocat a manera de diadema folrada de guipur negre sobre posat a vellut granat i decorat amb peça de vellut granat perfilat amb lluentons negres i decorat amb strass plata envellida i negre. Plomes negres i subjectat amb ras granat. Disponible en dues mides.

  Una imagen  de tez blanca, que se completaba con los accesorios, en ese momento muy recargados, y con los collares de perlas como complemento perfecto... y complementos para el pelo y la cabeza: casquetes, bandas, turbantes, tocados a modo de diadema, eran imprescindibles en esa época y siempre con mucho brillo y muchas lentejuelas. 

  
Tocado a modo de diadema forrada de guipur negro sobre ademán a terciopelo granate y decorado con pieza de terciopelo granate perfilado con lentejuelas negras y decorado con strass plata envejecida y negro. Plumas negras y sujetado con raso granate. Disponible en dos medidas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada