MARGA

Sóc dissenyadora tèxtil i estic especialitzada en disfresses i complements de fantasia. Tota la vida envoltada de disfresses m'han portat fins a on sóc ara.

dijous, 20 d’octubre de 2016

JOIES VICTORIANES / JOYAS VICTORIANAS

CONJUNT D'ESTIL VICTORIÀ 

CONJUNTO DE ESTILO VICTORIANO

Tocat Antonieta i Collaret Marieta

Tocado Antonieta i Gargantilla Marieta

Tocat de ras verd amb decoracions en negre. Plomes negres, boa, guipur de color negre i decoració en or i nàcar sobre una llaçada d'organdí verd envellit i decorat amb llaç verd de ras. Inspiració d'època Lluís XVI.
Collaret ajustat al coll de ras verd i cinta en verd envellit. Decorat amb aplicació amb or i nàcar amb llaç de ras verd i pedra de nàcar en forma de llàgrima penjant en el centre. Inspiració en l'estil de l'època del Període Romàntic (1837-1860) Per comandes posar-se en contacte
 
Tocado de raso verde con decoraciones en negro. Plumas negras, boa, punta en negro y decoración en oro y nàcar sobre una lazada de organdí verde envejecido y decorado con un lazo en verde de raso. Inspiración de época Lluís XVI 
 Gargantilla ajustada al cuello de raso verde y cinta en verde envejecido. Decorado con aplicación con oro y nàcar con lazo de raso verde y piedra de nàcar en forma de lágrima colgante en el centro. Inspiración en el estilo de la época del Periodo Romántico (1837-1860) Para pedidos ponerse en contacto.

tocat Antonieta
detall de collaret Marieta
detall de collaret


Collaret Marieta
Collaret
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada