MARGA

Sóc dissenyadora tèxtil i estic especialitzada en disfresses i complements de fantasia. Tota la vida envoltada de disfresses m'han portat fins a on sóc ara.

dimarts, 15 de novembre de 2016

REIS MAGS / Reies Magos

DISFRESSES DE REIS MAGS EN ESTOC I SOTA COMANDA

Disfraces de reyes magos en estoc i bajo pedido

A MRGdisseny fa més de 50 anys que confeccionem disfresses de Reis Mags per a cavalcades.
Podem confeccionar qualsevol disfressa de Rei Mag o patge amb tot tipus de teixits de qualitat i de gran resistència com teixits per tapisseria, vellut, ras, lúrex... Treballem per tot tipus de clients, tant com per a particulars com per a empreses.
Comptem amb un taller especialitzat que permet assumir projectes o encàrrecs especials amb tot el rigor, arribant a realitzar íntegrament tot el vestuari.

Actualment tenim un ampli ventall de disfresses de Rei Mag ja confeccionades en liquidació, que anteriorment havien estat utilitzades de lloguer i es troben en perfecte estat.


MRGdisseny hace más de 50 años que confeccionamos disfraces de Reyes Magos para cabalgatas. Podemos confeccionar cualquier disfraz de Rey Mago o paje con todo tipo de tejidos de calidad y de gran resistencia como tejidos por tapicería, terciopelo, raso, lúrex... Trabajamos por todo tipo de clientes, tanto como para particulares como para empresas. 
Disponemos de un taller especializado que nos permite asumir proyectos o encargos especiales con todo el rigor, llegando a realizar íntegramente todo el vestuario.

Actualmente tenemos un amplio abanico de disfraces de Rey Mago ya confeccionados en liquidación, que anteriormente habían sido utilizados de alquiler y se encuentran en perfecto estado.
1 comentari: